Till våra kunder

Det är en orolig tid, på många sätt, just nu. Många är oroliga för sina liv, sina jobb, sin ekonomi, sin framtid… Listan kan göras lång. Jag är lika orolig jag. Kommer min lilla låda finnas kvar om en månad? Måste jag sätta mitt företag i konkurs? (Jag hade inte riktigt räknat med att det skulle vara ett virus som tog knäcken på mitt företag men man slutar ju aldrig att förvånas 😉) Förhoppningsvis går det dock inte så långt. Vi håller tummar och tår att vi tar oss igenom detta.

Vi är en liten butik som är helt beroende av våra kunder och har därför valt att hålla öppet som vanligt.

Vi gör vad vi kan för att ni kunder ska känna er trygga att handla av oss. Vi städar oftare och mer noggrant än normalt, vi spritar utsatta områden som kortterminal och dörrhandtag, vi tvättar våra händer ofta. Vi erbjuder också hemkörning och hemlån av varor. Vill man komma andra tider än våra normala öppettider får man gärna det. Vi kan köra video-chattar om man vill se butiken på distans och vi skickar varor fraktfritt inom hela Sverige just nu. Har du några andra önskemål än de jag radat upp just nu så är det bara att höra av sig så försöker vi lösa det.

Vi finns till för er. Utan er finns vi inte 💞

Tack för att ni handlar lokalt, speciellt i denna tid. Det betyder oerhört mycket för oss.

2 tankar om “Till våra kunder

 1. Aigun tahami says:

  Hej,jag vill handla hos er men kan inte se eller öppna hem sidan. Kan inte se villka varor och pris på dem. Konstig nog. Jag har handlat tidigare hos er men nu kommer jag inte fram. Hör av er tack.

  • Charlotta says:

   Hej!
   Det är tyvärr så att vi håller på att avveckla butiken här och har därför stängt ner webbshopen. Det går fortfarande att handla från oss på distans men vi har tyvärr inte någon produktkatalog tillgänglig att titta i. Det finns lite bilder och filmer på vårt instagramkonto https://www.instagram.com/bylotta.se/?hl=sv där du kan se lite vad vi har i lager. Är det något särskilt du letar efter får du gärna höra av dig så kan vi fota av det som bäst passar dina önskemål och skicka bilder till dig.
   /Charlotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *