Nu lägger vi ner webb-shoppen!

Efter stort övervägande har jag nu beslutat mig för att lägga ner webb-shoppen. Det är både lite sorgligt och lite lättande att ha tagit det här beslutet. Jag har genom åren satsat så mycket tid och pengar på att få webb-shoppen att snurra och bli lönsam men jag lyckas helt enkelt inte. Detta trots att jag tagit hjälp med både marknadsföring och hemsidesbygge. Ett stort problem för oss är alla returer som kostar oss väldigt mycket och de är en stor anledning till att det inte går att få någon lönsamhet i webb-shoppen.

Jag lägger inte längre upp några nya varor i webb-shoppen men det som ligger där kommer finnas kvar ett tag fram över. Hur länge är ännu lite oklart så passa på att shoppa loss medan tid finns 🙂

Nu kommer jag att koncentrera mig på min fysiska butik som jag känner att jag försummat lite under dessa år när webbshoppen tagit nästan hälften av min arbetstid, detta trots att den endast genererar ca 10 % av våra intäkter och det känns liksom inte riktigt rimligt med den fördelningen. Därför känns det lite som en lättnad att ha bestämt att webb-shoppen nu får gå i ide. Jag kommer ha mycket mer tid över till den fysiska butiken och även till familjen, som ständigt tycker att jag jobbar för mycket. Jag hoppas också få mer tid till att uppdatera hemsidan med bilder från butiken istället för att publicera enskilda produkter och kanske tom skapa en liten blogg om butiken, mode och livet som egenföretagare.

Vi kommer fortfarande att kunna skicka varor till er som inte bor i närheten av Skara. Hur vi ska lösa detta på smidigaste sätt har jag inte riktigt kommit fram till ännu men vi kommer fixa det iaf.

Jag hoppas på er förståelse för detta och ni är alla hjärtligt välkomna till butiken i Skara! (Eller ring eller skicka meddelande om ni vill ha något skickat till er 🙂 )


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *