BUTIKEN BY LOTTA

7 mars 2011 öppnade jag, Charlotta, Klostergatans skor. En gammal skoaffär med anor från 20-talet hade då fått en makeover och ett nytt namn.

Sedan dess har jag fortsatt att utveckla verksamheten och idag hittar man inte bara skor till hela familjen i min butik, utan även damkläder, väskor, handskar, plånböcker, resväskor mm.

Eftersom sortimentet förändrats genom åren kände jag att det var dags att plocka bort ordet skor från vårt butiksnamn och butiken heter numera By Lotta, just för att allt vi säljer är utvalt av mig, Charlotta.

Du hittar en del av vårt sortiment i vår webbshop, men denna är under avveckling och jag lägger inte upp några nya produkter där längre. Här kan du läsa om varför jag valt att lägga ner webbshoppen Nu lägger vi ner webb-shoppen!  Det går dock fortfarande att handla i webbshoppen om du hittar något du gillar. Vill du handla på webben och hämta ut dina varor i butiken går det naturligtvis toppenbra det också. Välj då Fraktalternativet Hämta i vår butik i Skara vid utcheckningen.

Vi är tre som jobbar i butiken i Skara. Charlotta, Maria och Anita är de du kan träffa på när du besöker oss.

Till webbutiken

OM VÅRT SKOSORTIMENT

Vi har skor till hela familjen och vill gärna leverera det lilla extra. Därför kan du hitta skor i både färger och mönster som du kanske inte ser i vilken skobutik som helst. Vårt mål är att du alltid ska kunna hitta något nytt när du kommer in till oss.

Personlig service är väldigt viktig för oss och vi hjälper dig mer än gärna att prova ut skon som passar just dig. För dig som handlar via vår webbshop hjälper vi gärna till att råda bland modellerna via telefon. Vi har skor för de flesta tillfällen och fötter och ett flertal modeller med urtagbar innersula så att du får plats med dina egna inlägg. Vi har även sulor i många olika utföranden som kan vara till hjälp om du har ont i fötterna eller bara för att få skon att sitta bättre.

Skor du köpt hos oss hjälper vi dig att lästa ut kostnadsfritt om det skulle vara så att de klämmer lite eller om stövelskaften är för trånga.

OM VÅRT KLÄDSORTIMENT

Att jag tog över en skobutik var mer en slump än något jag planerat. Med ett förflutet inom kläd- och textilbranschen så blev längtan till kläderna till slut lite för stor och när jag dessutom hade svårt att hitta kläder jag själv tyckte om i Skara så började jag plocka in lite kläder i sortimentet. Med åren har klädsortimentet vuxit och vi jobbar nu med flera olika märken som ger en bra mix med både bas-plagg och lite mer modebetonade modeller. 

BOKA EN EGEN KVÄLL

Har du svårt att hinna till vår butik under dagtid? Känner du för att hänga med dina vänner under en kväll och shoppa i lugn och ro?

Då har vi lösningen för dig! Om du drar ihop ett gäng vänner så bjuder vi på något litet att äta och dricka och håller butiken öppen efter kl 18 bara för er.

Du som ”värdinna/värd” får en liten gåva som tack. Verkar det intressant? Skicka ett mail till info@bylotta.se så bokar vi in er.

Välkomna in till oss!


Jag vill boka en helkväll för mina vänner

Boka en egen tjejkväll