BUTIKEN BY LOTTA

7 mars 2011 öppnade jag, Charlotta, Klostergatans skor. En gammal skoaffär med anor från 20-talet hade då fått en makeover och ett nytt namn.

Sedan dess har jag fortsatt att utveckla verksamheten och idag hittar man inte bara skor i min butik, utan även damkläder, väskor, handskar, plånböcker mm.

Eftersom sortimentet förändrats genom åren kände jag att det var dags att plocka bort ordet skor från vårt butiksnamn och butiken heter numera By Lotta, just för att allt vi säljer är utvalt av mig, Charlotta.

Vi har tidigare haft en webbshop men den är sedan en tid tillbaka nedlagd pga att den inte var lönsam. Vi skickar dock gärna varor ändå om ni ser något ni är sugna på på vårt Instagramkonto @bylotta.se tex. Skicka oss ett mail i så fall så försöker vi hjälpa er så gott vi kan. Ni når oss på adressen info@bylotta.se

I butiken i Skara är vi tre personer som jobbar, Anita, Maria och Charlotta.

OM VÅRT SKOSORTIMENT

I vårt skosortiment hittar ni dam- och herrskor. Tills för alldeles nyligen hade vi även barnskor men även där har vi varit tvungna att anpassa oss efter vad siffrorna säger och hur vi gärna än hade velat ha kvar vår lilla hörna med barnskor så måste vi tyvärr inse att det inte är ekonomiskt försvarbart att hålla barnavdelningen igång.

Våra skor är noggrant utvalda vilket gör vårt sortiment unikt och går inte att jämföra med vilken skobutik som helst. Vi levererar gärna det lilla extra. Vårt mål är att du alltid ska hitta något nytt när du besöker oss.

Personlig service är väldigt viktig för oss och vi hjälper dig mer än gärna att prova ut skon som passar just dig. Vi har skor för de flesta tillfällen och fötter och ett flertal modeller med urtagbar innersula så att du får plats med dina egna inlägg. Vi har även sulor i många olika utföranden som kan vara till hjälp om du har ont i fötterna eller bara för att få skon att sitta bättre.

Skor du köpt hos oss hjälper vi dig att lästa ut kostnadsfritt om det skulle vara så att de klämmer lite eller om stövelskaften är för trånga.

OM VÅRT KLÄDSORTIMENT

Att jag tog över en skobutik var mer en slump än något jag planerat. Med ett förflutet inom kläd- och textilbranschen så blev längtan till kläderna till slut lite för stor och när jag dessutom hade svårt att hitta kläder jag själv tyckte om i Skara så började jag plocka in lite kläder i sortimentet. Med åren har klädsortimentet vuxit och vi jobbar nu med flera olika märken som ger en bra mix med både bas-plagg och lite mer modebetonade modeller. 

BOKA BUTIKEN

Känner du att du inte vill besöka vår butik under våra ordinarie öppettider, eller vill dra ihop ett gäng kompisar och ha butiken för er själva en kväll, så får ni gärna boka egen tid hos oss. 

Vi öppnar gärna butiken både före och efter våra ordinarie öppettider bara för dig/er. Hör av er så bokar vi in en tid som passar oss båda.


Jag vill boka butiken för mig själv/mitt gäng

Boka BUTIKEN